Lei inn arbeidskraft

Ta kontakt å la oss sammen finne ut om det er grunnlag for et skikkelig ”vinn, vinn” samarbeid – hver gang du u trenger å få tingene gjort – i et godt, langvarig og tillitsfullt samarbeid.

Vi er spesialister på ”bygg og anlegg” – fra det mer perfeksjonistiske til en ekstra hjelpende arbeidshand i enkle oppdrag. Der det er viktig å få tingene gjort. 


Din suksess er vår suksess

Derfor liker vi prosessen med å finne godt egnede arbeidere som har jobbet hos oss i mange år til nettopp det arbeide du dere skal ha utført.

Din suksess er vår suksess. Så enkelt er det.

Arbeidskraft hjelper deg

Arbeidskraft startet som selskap allerede i 2004. Siden har det vært innom flere samarbeidsparaplyer – for å kunne tilby rett mann på rett plass. – til faste kunder.

I 2014 valgte selskapet å stå på egne ben.

Gründeren Erik Himberg har hele tiden drevet selskapet og over år bygd opp et veldig godt forhold til kunder og ansatte.

Langsiktig partnerskap

Vi bygger sammen med våre partnere langsiktig, lojalt og tillitsfullt samarbeid. Vi skreddersyr vår leveranse basert på dine behov.

Vårt konsept er basert på en tett,  oppfølging av både kunde og medarbeider. Ved å ha en tett oppfølging ønsker vi å oppnå at vårt personell skal bli en naturlig "utvidelse" av din bedrift som sikrer oss begge et langsiktig samarbeid.

Lang erfaring

Vi har 10 års erfaring med utleie av utenlandske arbeidere og vet det er en vanskelig bransje. Vi har – slik vi ser det – løst oppdragene til beste for alle parter ved å være løsningsorienterte i tette bånd mellom kunde & ansatte. 

Alle vet at problemer fra tid til annen oppstår. ”Proof of the pudding”  er hvordan du løser de. Gjøres dette rett skapes fornøyde kunder – og ansatte.

Ta kontakt med oss for å høre om vi kan dekke dine behov for arbeidskraft

Kontakt oss